Fredag 30-10-09

God kväll alla!!

är sleten efter en hel dags flytt:) plus att ja va ute och red imorse, det var riktigt härligt alltså!!
vill tacka min underbara pappa å vän mattias som hjälpt mej hela dagen med flytten!! ni är guld värda! <3
tack även te ronia,kaisa, louise å angelica som kom å bärde en sväng!! å mamma kommer imorn och ska hjälpa mej inreda lite mer:) Anna va här ikväll åxå å hjälpe mej på in lite av alla kläder man äger! konstigt va mkt kläder man har, men ändå är man inte nöjd ?:S

ikväll har ja mattias å anna tittat på idol, tror tyvärr rabih åker ut ikväll:/ men men.. nu sitter ja själv, pysslar lite å så.

Imorn blirekalas å, synd jag inte kan klä ut mej:( vore såååå kul!!!



Min prins Javall redo för en tur i solen<3



rummet i nya lägenheten fullt av grejjer :P

Nepp, nu börjar idol igen, å rabih behöver mitt stöd!!!




Torsdag 29-10-09

Hej lovers!!

Gick upp tidigt imörse, men linda gick upp ännu tidiagre:P blev sent inatt asså..
Tog bussen in te stan kl tio, då blev de ehm å fortsätta packa. sen tog jag en paus och tog en tur te stallet å hälsa på mina favorittanter:) sandra va där också, kul å se henne:) sen ringde mattias å ville ha mat sällskap så jag blev me han en tur, men då fick han faktiskt bli me mej te bolage å. träffa mina sötnosar linda å martina också:) dom hade köpt en superkul spel som vi ska spela på lörda innan de blir utgång:)

nu sitter jag hemma, ska väl fortsätta packa. Imorn blire massa köring, skiter i den där gubben nu han får fan skylla sej själv!! :P
ska laga ngn go mat också tänkte ja:)

Upp å rida tidigt imorn å innan flytten börjar.

 





Onsdag 28-10-09

Hej hopp!!

har varit en lång dag minsann. Gick upp halv nio imörse, duscha och gjorde mej i ordning, och åt frukost:) sen gick jag ner till tvättstugan å börja tvätta:) Kl 11 kom en och kolla på lägenheten min, å JÄVLAR I MIN SJÄL va snygg han va!!!!! Lisa in lööööve me en gång xD haha!! Jaja, det gick bra iaf och han hade lika brått med och flytta som jag hade, så under vekcna/heljen blire flytt för hoppningsvis:)

jag gick ner te mormor å morfar å hämtade lite kartonger sen kom Björn å hjälpte mej packa lite:) Tomt i köket nu iaf ... Sen blev de ner te mormor å morfar igen, kusin Anna från karlsta va där och bjöd på mat, suuuupergott!! :) sen blev de hem å fortsätta...

Nu ikväll har jag och Linda haft myskväll ute i Mangskog:) Har lagat egen pizza och gjort Bärdrinkar:) Uhhj, härligt!! har sett på greys Anatomy och fråga Olle dokumentären, sen börjar de en film lite senare som vi tänkte se, "Barnhemmet". Ngn som har sett den? Hoppas ja inte somnar bara.

Blir bussen me Linda in te stan te möran, då blire ännu mer packning för fulla bullar, hoppas mamma får med sej kartonger från jobbet också.

nej nu blire ut te tv:n.

Ja juste, Grattis syrran te körkorte!!





halva pizzan kvar:P



Och dom goa drinkarna:)



:)


Tisdag 27-10-09

Hej svejs!!

Uhhj det ringde en kille kl 8 imörse angående lägenheten, så han ska komma och kolla imorgon. Sen kunde jag ju såklart inte somna om så det va bara att gå upp, vilket inte gjorde så mkt, va riktigt skönt att komma upp tidigt, händer ju inte allt för ofta nu för tiden:)

Sen har jag och jan-patrik varit ute på äventyr. På måndag börjar man praktisera då, det ska bli så himla kuuul!!! :D spännande om inte annat.. sen blev det stan och fika med Linda, Martina och Eyla ett par timmar:)
Nu sitter jag hemma och vilar lite, men snart blire att dra fram dammsugaren och skurmoppen, så det är städat å snyggt imorn där han kommer. Senare ikväll blire nog stallet en tur:)

Linda:) <3



Räksmörgås är såååå gott:) men fan så dyrt!!!


Måndag 26-10-09

Tjosan!!

Det har varit en allmänt slapp dag, kvällen tillbringa jag med Sannah & Jennifer.
Jennifers mamma fyllde 38 år i Söndags så vi tog med lite ljus hemmifrån mej och åkte till kyrkogården.
Såå fint de blev så:)

Senare blev det varma smörgåsar och film hemma hos Sannah:)






Söndag 251009

god morgon.

Alla har väl ställt om klockan?? inte ja, tur facebook finns så en vet va som ska göras:P

igår var de en kanonkväll med brudarna!!! det va bara sååå kul!:) meeeen... som vanligt ska det alltid förstöras mot slute, börjar vänja mej, de hör väl te antar ja. De va förfest hemma hos mej sen vart de Tiki!! :D

Jag har också känslor och jag kan det svenska språket, så tänk alltid på vad du säger, det kan såra ngn djupt! så som jag blev riktigt sårad igår pga riktigt hårda ord. psyket är nedsänkt till bott känns de som, och självförtroendet är borta.

hej svejs!!









Fredag 23-10-09

Heeeeelj!!!

Inte för att de spelar nån roll, eftersom ja är ledig vardagar, men ändå:P

idag hare att vore en dag för sej.
Mattias gjorde sej fin för begravning imörse, så han posa litte framför kameran min. Så fin så.
Sen ringde AnnaPanna och ville bjuda mej på frukost så vi gick ner till city, sååååå gott:) tack gumman!
Också gick vi lite ärende på stan å så innan vi åkte ut te kalenius, å sen ringde vi mamma å efter de... jaa, hmm. skit i de du:P

Sen åkte jag å mamma te Jan-patrik och diskutera min framtid litte grann, iaf fram te nyårsskifte:)
Uhhj, jaaa FÖRSTÅR inte hur allt kan va så invecklat:P men de ska nog bli bra de tror ja. Snart börjar matte kursen å de ska bli gött:)

Sen åkte ja te Mattias som höll på för fulla muggar med bardisken, fasen va snyggt de blir:)
Sen blev de ner på stan me han igen, nu är jag hemma.
Jag ska äta massa massa godis å se på idol kl åtta:)

imörn äre en ny dag så de tar vi då:)

Tjiiiing!

Mattias inför begravningen:/




Frukosten me anna:)




åsså denna bardisken:)






22-10-09

tjolahopp!!!

Idag har ja faktiskt vore sneckare xD Åkte me Tias te gunnarskog imörse å hämte verke, sen blev de hem te han å bygge bardisk:P inte klar en men faan va bra rä blir;) sen tog vi en paus frå sneckerie å åkte ner te stan. Jag skulle på apoteke åt mormor å morfar å grejjer, åsså skulle Tias ha en skjorta te begravninga imörn. Först är han huuuuuuur snål som helst, ja menar, idag får man faktiskt ge 400 spänn för en helt vanlig vit skjorta, men nej, de va för dyrt. sen när vi väl hitta några i bra pris så finns de såklart inte hans storlek:S Så jag sa att vi får gå in på JC å titta, men det vägra han ju för han HATAR ju JC:P så ja gick in själv å kolla, å vips, där har vi en vit skjorta för 200 spänn:D så ja fick att gå ut å hämten å då kom han:P haha. sen drog ja te mormor å morfar en sväng å stre, å nu är jag hemma.
har diskat å dolat lite.

kanske skulle laga nån mat me Tias senare men ja tror ja skiter i de, för ja ä hungrig nu!!!!!!! Undrar va de ska bli för gott:) Förslag?

Snart Lörda å Linda Buz!!! ;)

Hörs!!


Vi körde firmabil te G.skog:P


Han ser ovårdad ut efter e hård arbetsvecke:P


åsså vare jag då, som satt å slöa litte i bil xD




Faaaan att ja inte tog en bild på den halvfärdiga bardisken:( JAJA de kommer :P

uppdatering

Go kväll.

har planerat lördan med Linda Buz te heljen!! xD
det blir massa dans på tiki:9 ska bli sååååå kul!!
Du & Jag Bruttan!! <3 haha.

Ska snart gå ner till Nöjesbutiken och hyra en film tills min goa kompis kommer:)
Väntar på att tvätten ska bli klar åå:/

Pyssss<3








21-10-09

hejhej.

Eftersom bloggen bara krångla igår så blev det inget skrivande, kanske funkar idag:)
Men träningenmed Javall gick iaf superbra:)

Idag vakna jag bra sent, då jag leta jobb på nätet i sthlm halva natten:S Blir mer å mer sugen på att flytta nu, tror det kommer bli så efter nyår. Hoppas på de:) Undrar hur ja ska göra med hästarna bara?:S inte lätt å rida i sthlm:P

idag har ja vore nere hos mormor å morfar å putast deras fönster å åte litte mat, sen blev de hem å boka tvättid innan det blev nordells å ta en fick me kusin sarah. Nu är jag hemma å tvättar:/ mindre kul, men jävligt gött när det är klart, man får ett större utbud av kläder då:) konstigt va? haha:D

jaja... see yah!







uppdatering

Jaaa, de blev en aktiv dag. Blev med mormor till Verkstan idag, undertiden som hon va hos läkaren så gick ja å lämna in lite papper, och sen en sväng ner på stan och gjorde lite ärende åt henne. När hon var klar ringde jag en taxi som kom och hämtade oss snabbt som blixten också bar det av hemmåt. Slog mej ner en stund igen, innan det blev hem och byta om för att sedan vandra mot stallet. Gick och hämtade elin så hon blev med.

Väl framme stannade jag till i travstallet och kika in hos Yvonne, hennes häst Olle som vi åkt in och ut med från hästsjukhuset i karlstad blev igångsatt igen efter många om och men förra veckan, men idag va han ahlt igen, fast på vänster bak!! Antagligen en hovböld som bildats när han trampa in tåkappan på skon under hoven förra veckan. Jävla oflyt hela tiden alltså:S

Sen gick jag upp till prinsen javall och mocka och gjorde i ordning mat åt honom. sen fick han komma in och göra sig i ordning för en tur på terrängbanan, där vi mötte Nicole på Corondo, så dom tog följe med oss en sväng. men corondo gjorde ju inget annat än och stod raklång på bakbenen, vilket gjorde javall på djävulskt humör. Så jag gick till paddocken sen och jogga honom lite. han kändes mjuk och fin så det blev inget långt hårdpass.
Imorgon är det som gäller då vi ska träna för Lotta.

När jag ridit klart fick han lite hö inne i boxen. sen gick jag upp till cafeterian på möte angående Luciashowen. Styrelsen ringde in mig och ville ha min hjälp. och självklart kan ja ju inte säga nej så det blir till at plocka ihop ett program. Ska nog bli bra det tror jag absolut:)

Väl hemma blev det lite mat innan jag gick ner till Jennifer och snacka halloween. det ska bli såååå jävla kul. jag Linda, Martina och Anna har världens tema, men det är en hemlis än så länge;) hihi!!

Nu är jag hemma och har precis duschat, får bli sängen nu. Ska gå till mormor tidigt imörn och få i mig lite frukost nnan det blir stallet.

natti natt på er<3

http://arvikaridklubb.com/







19-10-09

Hej.

Nu på morgon har man inte så bråttom kanske, är man arbetslös så är man. Ska att hoppa i kläderna snart och sen gå ner till mormor och morfar och äta lite frukost:)
Sen måste jag en tur till verkstan, igen. Senare blire träning med jennifer, gym å simma. Ska bli gött.

Imorgon blire träning med Javall också då så jag hoppas att han går bra idag:)
Just nu sitter jag på msn och snackar om halloween med Linda. va har en idé alltså, men om ngn har fler förslag så kom gärna med dom:)

see yah!

18-10-09

Hej.

Heljen har varit helt okej, men det är inte vad jag ska skriva om ikväll.
Jag ska skriva om hur livet är just nu, och det är KLUVET!! Jag vet ingenting, jag vet inte vad jag vill göra, jag vet inte vem jag vill va med, jag vet NADA! :S Ska det vara så? För sex månader sen visste jag precis vad jag ville göra. Jag ville flytta härifrån och jobba med hästar, men har det blivit så? NEJ! Undrar varför..

Det är ju ingenting som hindrar mej från att flytta, jag kan göra precis vad jag vill!! men i stället väljer jag att sitta arbetslös hemma och strosa runt i stallet. detta kallar jag inte för liv. Nu jävlar ska jag ta tag i detta! har sagt det förut och jag säger det igen!!

Hej då!

16-10-09

Go Kväll!

Gick och mötte Jennifer förut när hon sluta jobba, så gick vi till verkstan men de va ju stängt såklart!!!:/
Så vi gick ner till stan och mötte Thasina och Emmy ist, sen kom syrran också. Satte oss på City konditori och spela jukebox:D haha, skön musik alltså!

Sitter hemma nu har precis käkat makaroner och korv me ostsås:) Mumma!! Ska snart vandra iväg till sporthallen och kolla in grabbarnagrus som spelar innebandymatch ikväll:) HEJJA MAGNSKOG! Ska dit med Linda, ska bli kul och umgås lite med henne:)



ja jag hitta ingen bild med bara linda:P



Go Dag!

Usch för en dag, för de första så sov jag inte alls gott i natt, kunde absolut inte ligga still, hade inte mycket till plats heller:S för de andra så lider ja av vääääärldens mensvärk. jag vakna halv 8 av att posten kom:S Brukar inte den omma runt lunch? jaja.. sen orka ja inte somna om så de blev duschen, sen kröp ja ner i sängen igen, men lyckades fortfarande inte somna om:S USCH!!! Också ser man att det regnar ute, det förstörde ju ännu mer:/
Eddie har åkte iväg för att grejja med bilen, jag skulle till arbetsförmedlingen å verkstan men jag har absolut ingen motivation till någonting!!! Fan för ett liv alltså!:S Men.. jag får väl försöka ta tag i det och gå ut en sväng. Skulle behöva till stallet också och putsa stövlar och skor, men ska dit imorgon på tävling så jag kanske kan ta det då...

jaja, får se vad dagen har att erbjuda när man väl kommer ut. Endast regn tänker ja:(

hejhej

Gud vad jag älskar hösten, den är så himla mysig:) Speciellt när jag är i stallet och ute på tur med min pigga häst, så härligt att få galoppera i skogen bland dom oranga löven:) och Javall gillar det skarpt!!
Gick till stallet halv 12 imorse, pyssla å grejja i stallet ch drog ut lite extra på tiden just för det härliga vädrets skull:) Sen tog jag in Javall och gjorde i ordning honom för ett hårdpass ute i skogen faktiskt:) så vi tog ett varv i skogen bakom travbanan, men det räckte inte, så vi fortsatte på terrängbanan, och där orka ja heller inte hålla mej så vi hoppade stockarna och härja ja å min prins:) Men... de räckte inte det heller så vi ansluta med lite hårdpass på utebanan, och javall gick superbra, han svarade riktigt bra för skänkel idag, han brukar för de mesta bara slå mot skänkel å göra lite bakuter, men inte idag, för han va riktigt sammarbetsvillig och de va ju superkul:)
Vi skritta av ett varv ute i skogen innan vi gick in i stallet igen och pyssla lite, sen fick älsk gå ut i hagen och äta lite hö:)

Min kusin sarah kom och hälsade på en sväng, inte igår man träffade henne, så det va mkt uppskattat:)
Sen när hon åkte iväg på jobb gick jag och prata med en av mina tränare, Lotta:) ska träna lite dressyr för henne till tisdagen, så får vi se om det blir en tävling i slutet av Oktober, jag hoppas det:) sen blev det en promenad hemmåt...

Blev duschen ganska snabbt och göra sej i ordning.. jennifer gjorde hembakad pizza så jag gick ner te henne och fick i mig lite mat:) Supergott gumman!!! Sen blev det massa, massa tv:)
Och nu äre jag hemma, och snart kommer Edmond:)

See Yah!!


Go kväll!

Det har varit en härlig dag idag. gick upp tidigt imorse för att tvätta och dola lite här hemma. Som vanligt blev det "Våra bästa år" också:) Sen kom mamma och jag åkte med hem te Ottebol en sväng. Då vare bara och sätta sig ner och gå igenom vissa papper, ekonomi och skit. Paperwork is not my thing:S Efter det gick jag och Boy ut och städade han hus och gård:) Boy är alltså min hund:P hehe. Vi kratta löv å gjorde det riktigt fint. Men Boy är ju mycke ute på älgjakt nu också så han va lite sleten. Men han ville gärna med en tur upp till familjen Olsson och leka med Nathalie och hästarna:) Blev en pratstund med jan-patrik också om framtiden m.m. Jag har tur som har familjen Olsson alltså, dom är bara bäst!:D

Sen blev de hem till mamma och pappa igen och få i sig lite mat å glo på tv:n innan det blev in te stan. Gjorde en snabbvisit hos Jennifer och Björn och titta på "Grey´s Anatomy" innan det blev hem och soffläge.

Längtar såååå himla mycket tills jag åker till Stockholm alltså, det ska bli så kul! Kommer bo hos Charlotte, vi ska på "Stockholm Horse Show" på Gloden också ska vi ut å kalasa. Ska träffa syster också tänkte ja:) blir borta i 5 dagar, helt underbart!!! :)

har inte fått prata me Min Goding idag:( men han kommer hem imorgon kväll:)
Nu ska jag dänga kudden å natta Nallen:)

Sov gott!


Hola folket!

En otroligt fin dag idag alltså, synd bara man inte kan få ut ngt av den, finns ju inget att göra!
Imorse gick jag upp kl. 10:30 då blev det frukost och "Våra bästa år" i vanlig ordning:) Sen var det dags att för sej redo för en tur ner på stan och göra lite ärenden. Gick en tur förbi centralköket och hälsade på jennifer som jobbade också. Kul liksom, och hälsa på folk som jobbar, inte avis alls:S Nu harjag nästan jämt kommit innanför dörren, så jag tänkte ta en vals me dammsugaren och skurmoppen faktiskt:)

Får se vad som sker resten av dagen, borde gå och simma senare, för ryggens skull. Ska boka tvättid också tills imorgon. och ikväll vill jag ta en promenad, om jag får något trevlig sällskap med mej:)

Jaja.. see yah!
Puss


Hejjsan:)

Inte lätt och va arbetslös alltså, nu har det gått så långt att man skaffat sig en blogg också:P men va fan, kan va bra och uppdatera hjärnan ibland med hjälp av att få skriva av sig lite.

Gick upp kl. 10:00 idag, då åkte Eddie till Olso så nu får man inte se han förens på fredag:/ men jag ska nog klara mig:) Jag åt lite frukost och gjorde mig i ordning innan Christine kom, då åkte vi ner till Tobaken och anmälde oss till Matte B kursen som börjar V.47. Dock ingen drottning på matte men jag får väl ge det en chans, kan ju vara bra att ha om det nu skulle bli att jag vill läsa i Skara till Vet.assistent. Efter det åkte vi te stallet en snabbis, sen in på Taserud och hälsa på jennifer som jobbade i köket där idag.

Jag åkte hem och bytte om, sen drog jag och Yvonne iväg och hämtade transporten, väl påkopplad så bar det av mot stallet och göra i ordning hästen och lasta på honom på kärran, inga konstigheter med det inte:) Sen bar det av en låååång timme mot Karlstad och hästsjukhuset.

Det är nu tredje gången vi är på besök hos veterinären Ewa, så Olle (hästen) verkade känna igen sig. Olle visade ingen hälta vid varken longering eller vid handen, det var ju skönt. Vid böjprovet dock markerade han ganska kraftig i början på vänster fram, på höger fram visade det bara ½ grad så det benet är ju så gott som friskt, mycket skönt att få höra! Så det blev ingen medicinsk behandling för Olle idag, och det är vi mycket glada för. Så nu får han en chans till och visa vad han kan, bara att sätta igång och rida som vanligt igen, äntligen!:)

Innan hemfär mot Arvika stannade vi på Hööks ridsportsbutik, Yvonne köpte ett nytt brunt jättefint träns. Gick en tur in på MAX också för att få något i magen. NU, bär det av hem:)

Lämnade av hästen i stallet, också fick han lite mat. Sen körde vi tillbaka transporten och nu är jag hemma.
Funderar på vad kvällen har att bjuda på?!:S Känner mig faktiskt ganska sleten så det blir nog lugnt kan jag tänka mig.



olle


Det får bli en dusch nu!
Stooooor Kram*


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0