onsdag..

... och snart freda :) ja längtar!!! på freda ska ja bara umgås med daniel, eftersom de blir en kort helj hemma i sköna värmland! men på lörda ska vi ner på marten å gå på stan :) på kvällen blire fest hos bästa jennifer där ja kommer få träffa alla underbara vänner :) sönda.. bakfull, å oslo igen :/

idag har jag jobbat, har mått lite bättre idag än igår. men ja känner verkligen hur sjukan kryper sej på :S
efter jobbet drog ja hem å bytte om åsså mötte ja elin på stan:) de va inte igår man träffa henne så de va riktigt trevligt !! :D blev lite shopping å:S usch nu fåre räcka!! Nu sitter ja hemma, ska hoppa i duschen å sen sova!
jobba imorn igen.

Älskar min Daniel mest av allt !! <3 Roooompppaaaa!!! :D





//LM<3


försenat inlägg...

har inte haft tid att blogga under heljen, för ja har haft anna panna på besök:)
Hon kom med ett tämligen försenat tåg på fredakväll, de blev en pizza å ett par öl, åsså fick vi camilla å gänget på besök:) men vi kom i säng i tid..

lördag morgon gick vi upp för att göra oss i ordning för massa massa shopping:) 6 timmar på storocentret:P
blev en hel del.. plus mat på egon, supergott :) men efteråt ville både ja å anna spy!!! :S usch va dåligt ja mådde, när vi kom hem ville ja bara lägga mej.. men ikke, för de skulle bli fest.. så de va bara att göra sej i ordning. senare på kvällen blev de daans på tempes :)

vaknade kl 1 på söndan av att ja fick en kudde i nyllet.. snällt anna :P bakfull som ett as. gick upp, försökte äta frukost, men bläää!!! började städa, sen duscha. Bestämde mej för att ta tåget till sverige med anna .. så de fick de bli:) ring daniel när ja satt på tåget, han blev nog lite överraskad för han trodde ju inte ja skulle komma hem :P så på kvällen blev de mys me min älskling å tacos :)

på månda vaknade ja själv, daniel va på jobb. så ja drog igång å städa, å tvätta lite, åsså gjorde ett försök att färga utväxten :P blev sådär kan ja säga xD på eftermiddan när baby kom hem drog vii på shopping i challaberg, åsså blev ja bjuden på restaurang.. vi åt båda två plankstek, mumma!!
Kl 19 gick tåget mot oslo igen ..

Idag har jag jobbat.. och börjat bli sjuk, mår inge bra alls. febern kryper sej på, fryser som fan, tätt i näsa, ont i magen å huvudet exploderar!! usch! så nu ligger ja i sängen redan.. kl 20:00 :S får försöka sova.. Caroline är sträng...hehe :P ska upp å jobba imorn så de e bäst ja vilar.

puss hej



massa shopping :)



daniel äter plankstek :P

//LM<3


jävla huvve ...

.. fattar inte varför ja mår så illa hela tiden å huvudet exploderar känns de som :S men det är väl bara å knapra piller å bita ihop.
Idag har ja jobbat hela dagen sen mötte ja upp Heidi å gjorde ett ärende. Sen drog vi hem å då kom även Caroline på besök så de blev en film:) nu ska ja snart duscha å sen soooova! somnade kl 9 igår kväll, hur skönt som helst!

Imorn äre jobb som gäller igen.

Längtar så mkt till heljen för då kommer min Anna och hälsar på :) då blire äventyr minsann:) Och nästa vecka kommer Jennifer :) wiiiie!!!

Jaja orka mer..
Natti.

//LM<3


Kärlek!!

Kärlek är något av det finaste som finns! och jag ahr nog hittat min.. ÄNTLIGEN!
Det kunde man aldrig trott för över ett år sedan på  våran student att ja skulle bli tillsammans med min balkavaljer!! xD men det blev ja.. exakt ett år senare.. på studentbalen träffar jag honom igen och sen dess har ja haft min underbara Daniel Henriksson! han ställer upp i alla lägen, och han är absolut bäst! Han gör mej hel och ja kan inte bli lyckligare med någon annan!! det är bara Daniel, för en gångs skull känns detta helt rätt, mer än rätt!

Älskar dej Daniel mitt hjärta!! <3


My love på en av våra skogsturer:)

 



Vi en kväll på bryggan sommaren 2010.
jag ser förjävlig ut, men Daniels ögon får mej att smälta!! <3


Bästa heljen på läääänge !!

Hej allesamman!! Har ni haft en bra helj? Hoppas det, de har jag:) så ja tar de från början.

Fredag: Jobbade hela dagen och vid 5-tiden bar de av mot Sverige och Arvika. Väl framme så åkte ja till Jennifer och hälsade på henne, det va inte igår!! Satt ute i flera timmar och pratade om allt mellan himmel och jord, hur kul som helst! har verkligen saknat min Jennifer!<3 Senare på kvällen åkte jag och Daniel hem till mamma och pappa, blev lite film å raka vägen ner för att sova.

Lördag: Gick upp ca 8:00 och gjorde mej i ordning för att åka in till stan och hälsa på min brorson Elis som fyllde 1 år förra veckan :) Åkte till stallet en tur också och pratade med Magda innan vi plocka upp Anna för att åka vidare mot Ottebol:) Lekte med Anna hela dagen.. tog med Boy ut i skogen en tur för att plocka kantareller, och de blev faktiskt en hel del, och Daniel fick allt, ja äter inte svamp å Anna orka inte rensa xD haha. Sent på eftermiddagen kom daniel så vi skjutsa hem Anna innan vi åkte hem till honom. de blev några öl och av någon anledning blev ja apkalas!!!! :S haha.. Sen ringde kvällens liga bestående av sarah, Madde, Anna och jimmy som körde.. så dom kom förbi en sväng å sen drog vi till årjäng på marten.. å där bryter vi för lördagen för sen äre bara svart xD hehe.

Söndag: Vaknar och mår askasst:/ men fylla har sin skylla !! Låg inne hela dagen å gjorde inte ett skit. På kvällen blev de pizza å mys me älskligen :)

Måndag: Åkte tidigt in till stan och stallet.. dags för en ridtur med Javall:) och de va såååå härligt att äntligen få komma ut på min prins !! Efter ridturen pysslade vi lite å sen kom Snorre för att ge Javall nya skor :)
Sen blev de en liten matbit och pratstund med Mattias som man inte sett på år å dar :P och självklart måste jag ju till mormor och morfar och säga hej :)
Sen skulle jag hem till ottebol på kvällen, men mamma hade glömt bort mej haha ! men till slut kom ja hem iaf, å när darlingen slutade jobbet kom han förbi, och sen åkte vi hem till honom.
Daniel och Christoffer lagade fin mat till oss, kroketter, älgkött, pepparsås och lite vin:) asgott!!! sen blev de sängen..

Idag är det tisdag och jag satte mej på tåget så tidigt som kl 7:00 till oslo imorse. Dum som man är så köpte ja kaffe på statiol innan så ja orka ju inte sova en blund:P Annars idag har ja jobbat, åsså tog ja och caroline en promenad hem :) och nu sitter ja och slappar..

Är riktigt nöjd med min helj, med vänner, hästar, familj, pojkvänn m.m:)

Här kommer lite bilder från heljen !

Elis med några av presenterna kan ja tänak mej :)



Anna fasta me fötterna när vi va ute i skogen xD



Jag med min älskade hund Waltras Boy på kantarelljakt :)



Världens finaste javall efter en galen tur i terrengen :P





Några bilder från lörda kväll får ni inte se, haha!! :D

//LM<3


Flink !

Japp, idag har ja vore väldigt flink tycker ja :) gick upp kl 9 imorse, såg på "days of our lives" som är ett måste när ja har möjlighet :P sen blev de en promenad till skattetaten för att få fixat nya skattekort och nytt personnummer, promenaden fortsatte mot banken, för att ta kort å beställa nytt bankkort. under min vistelse ute i livet skcika Caroline ett sms : "TA MED JOGGEKLÄR", så de va bara att lyda order å gå hem å hämta kläder innan ja drog på jobb:) idag lagade jag lax med ris å fisksås till barnen, de va väääldigt populärt, å de tyckte ja å Caroline å, men vi avstod den där ANDRA portionen, FLINKE !! :D efter jobb blev de en härlig joggingrunda, men sista biten (som tur va) vricka stackars Carro foten sin:/ så vi fick gå sista biten på väg tillbaka till barnehagen.. men lisa hade en vattenflaska med sej som hon tyckte om att kasta å fånga i luften, men en gång missade hon att fånga den, så den landa i backen, å självklart lyckades Caroline trampa på den å vricka foten ÄN EN GÅNG ! stackars.. men de va litt göy da :P

Väl tillbaka i barnehagen så skifta vi kläder för att dra på föräldramöte som varade i två timmar, men en förälder hade bakat kaka, vilket inte va sååå planerat eftersom vi hade vore flinke å jogge.. men lisa (de jävla kakmonstret) orka såklart inte hålla sej :S så de blev två bitar.. (+ 2 till på hemvägen, men dom gills inte !!!)

sitter nu hemma. har packat å är redo för en jobbdag imörn å sen åka hem te sverige igen.

Sov gott !!
natti<3

Här kommer lite smarriga bilder på mej å caroline som ja spenderar mina dagar med på jobb å fritid :)<3



PÅ väg till alanya :)



Lisadrita? xD



ja tämligen :P



Världens finaste å snällaste Caroline !! :)<3 lav yah girl! tack för att du finns!


 


kort vecka...

KOm till oslo igår morse.. drog på jobb, å efter de blev de samlig på basen 604 me Team lisadrita:) de blev film å massa go kake te :) gilla!
Drog hem, eller rättare sagt.. rullade hem :S då dorg ja på en film på Youtube, "Dreamer", en hästfilm, sen somna ja.

Upp i tid idag för att dra på jobb, slutade kl 4 men väntade på Caroline så tog vi följe en bit. det blev snabbt hem å byta om, sen möta heidi, renate å kennet på stan för att fönstershoppa lite :P å heidi bjö på mat på peppes Pizza:D mumma!
Sängen nu om ngn timme.
Börjar halv 1 imorn, efter jobbet blire föräldramöte, så de blir en lååång dag ändå. Men måste se "days of our lives" te möran iaf xD
Blir en kort vecka i oslo, för på freda blire hem igen, min fins brorson elis har fyllt år så ja ska te han på lörda äre meningen å kosa lite :P åsså saknar jag min anna så sjuuuk mkt så ja ska leka med henne också:)

Saknar min älskling å såklart, DANIEL !! :)<3

HADE..



HAHA, fan vilken ful bild på oss xD
Men ja älskar dej ändå gumman <3
sommaren-09


hoppas på en bättre...

... vecka än den förra, nu äre månda, snart tisda, alltså bara att köra järnet igen :)
Heljen har varit hur bra som helst me min älskling, har varit hos mamma å pappa å hälsat på, och hos svärföräldrarna i börtan såklart. Där har vi dolat mkt me Daniels sista lass.
Det va riktigt skönt med en nykter helj.. de va ett tag sen så de va behövligt.
Daniel har fått de riktigt fint å mysigt i stugan.. med lite hjälp såklart haha. ja stortrivs:) hästar går betandes precis utanför :P


Blir jobb nu i veckan, åsså blire hem te heljen igen tänker ja.
Saknar mina norska flickor, blir massa lek i veckan :)

puss hej*





bara EN dag kvar nu...

... tills ja äntligen får åka hem te min daniel :) inte ofta ja längtar att få åka hem te sköna värmland, men den här veckan har varit olidlig, mkt tänkande å mkt krångel :S så nu ska de faktiskt bli riktigt skönt !

Idag har jag jobbat då.. efter de blev de direkt hem å packa väskorna. Ska snart ta en cykeltur upp till Jessica tänkte ja bara hon ringer :) men de blir tidigt i säng ikväll, soit dåligt sista nätterna :/ åsså ska ja upp tidigt imorn på jobb igen, SEN ska ja med tåååååget :D wiiie!
I heljen har ja lite att göra.. hade ju gärnat vilja bli med Cassi å Tezz te hagfors på lörda på tävling, men som sagt, har lite att göra:( heljerna är alldeles för korta asså !!

hadä da !!



två dagar kvar ...

... tills ja äntligen får träffa min älskade daniel! saknar mitt hjärta sååå mkt, två veckor har gått nu å det går såååå sakta !! :/

har jobbat hela veckan.. å umgåtts med mina underbara vänner. i måndas va jag hos Jessica å leia:) vi gick ner en tur te lekparken å lekte av oss :) och igår va ja å heidi ute å gick i över en timme, skööönt !!

idag har ja å caroline haft en jobbig dag på jobbet:/ men efteråt blev de en tur in till byn å sen hem te henne å samla ihop gänget, dvs heidi, lotte å camilla. Vi bakade kladdkaka å ostkaka å såg en bra film:) muuusigt! så nu är ja mätt å belåten å hoppas på att få sova bättre nu än va ja gjorde i natt.

Längtar sååå mkt till heljen !! <3<3

hade fint !



<3



brak å dunder..

... ja de kan man väl säga efter gårdagkvällen, aldrig vore me om en sånn fest tror ja. de va kul å allt gick bra.
fick städa hela förmiddan, de vare värsta ja sett :S faaan va de såg ut.

Jag är mkt i funderingarna nu alltså.. va vill ja göra med livet ?
Vill ja flytta igen? men vart isf? vill ju som sagt inte bo i arvika men ja skulle kunna tänka mej att flytta till Kalmar faktiskt :) eller göteborg ?.. hmm ja jag vet inte. Jag vet iaf att ja saknar hästar så otroligt mkt, de e de ja vill jobba med !

jaja.. jo en sak..
ärlighet.. det gillar ja, så alla ni som kallar er för mina vänner kan faktiskt dra åt skogen om du inte vet va sanning och ärlighet är! :P de värsta ja vet är falska vänner som påstår å tycker saker.. sånt kan bara lösas om man är ärlig å kan tala sanning! förstått?? BRA!


SAKNAR MIN DANIEL!!


fan...

... va dålig ja är på att uppdatera då ! SKÄRPNING NU LISA ! en gång för alla.

Hoppas allt är bra med er alla läsare och att ni inte är allt för besvikna på tysy blogg xD
Hos mej leker livet.. flyter på med jobb. JObbar numera i en barnehage med helt underbara barn å den bästa kollegan, självaste Caroline Wang Hansen:) en medlem i "Team LisaDrita" från Turkiet !
I mitt hjärta lever en  ny själ också, älskade Daniel Henriksson:) som ja tycker sååååå himla mkt om, han är guld värd å bäst helt enkelt :)

Det enda som saknas.. är såklart mina allra bästa vänner, dom fyrbenat, hästarna! :/ saknar dom och ridningen så sjukt mkt att ja tror jag går i väggen snart :S hoppas på att kanske kunna komma igång snart, men de kostar skjortan att rida i Oslo, så jag får passa på när jag är henmma i sverige, saknar ju javall så mkt !

Jaja.. ska verkligen försöka skriva mer framöver men just nu ikväll har ja inte tid mer :P
Hade fint alla ! <3

Ja å baby på studenten 2009:)





RSS 2.0