Fredag 28.01.11

Hej allihop! vet att ja är askass på att uppdatera, men har man ett liv så har man:P
Sista tiden efter min morfars bortgång har ju varit väldigt upp och ner.. humörsvängningar till max:/
i onsdas vad det dags för begravning och ett sista farväl, det var det jobbigaste jag varit på. Va så nervös inför detta eftersom ja drömt så mkt konstiga drömmar om min morfar sista tiden. men det blev ett fint farväl, och nu vet ja att gubben sitter där uppe å kikar ner på oss. älskar dej morfar!<3

Annars så har det varit rätt lugnt med lite jobb och även hästsök.. men nu har ja hittat en häst som verkar fin och den kommer idag, ska bli spännande :)
har varit sjuk också hela veckan.. först feber å himla ont i halsen, när feber väl försvinner så blir ja tättare i näsa än nönsin :/ bläää!

En annan "kul" sak som hänt är väl att daniel, min jägarkarl som ja har då, har skjöte varg. det ät väldigt extas å daniel betraktas som en kändis efter att ha skjutit sveriges sista varg, ja lovar, telefon går varm! :P
Själv så är jag inte så happy på den där vargjakten.. men är glad för daniels skull, jakt är ändå hans största intresse.

Imörn äre börtafesten då som gäller, blir nog rätt lugnt för min del dock :)
men de märks! hehe.

nu har vi massor att göra egentligen, va uppe halv 8 imörse.. men inget kaffe fick ja för vattnet är borta :S
å ja som måste tvätta, diska å allt vare nu är. daniel har åkt för att hämta ved så vi kan hålla oss varma, jag får väl gå ut i stallet å grejja lite så länge :)

hade fint!

15 Januari 2010.

God morgon alla !
Dålig uppdatering, ja vet! men jag har faktiskt ett liv också :P
i veckan har jag jobbat, 3 dagar bara men de känns så himla skönt. Kom hem i torsdaskväll..
Igår fixa ja med lite saker å sen blev de vargsafari med daniel å fredrik.. som tur va, inga vargspår:) så daniel blev hemma från jakten idag! yeees!
är glad.. inte bara för att vargarna är så duktiga att hålla sej undan, utan också för att daniel slipper skjuta ngn å riskera att hela familjen blir hotad, som man tyvärr kan bli i vargjakten.

Idag ska ja en tur te ottebol å rensa ut alla mina saker från mitt liv när ja bodde i arvika för 1 år sen :P
åsså ska ja se om ja finner alla hästsaker som ja kan göra rent för dom kommer till användning igen! ÄNTLIGEN!! jag har fått stallplats här hemma på gården, har dock ingen häst än men de kommer :) ska bli sååå kul!
Åsså har daniel äntligen fått sin gråhundsvalp, men den ska vi hämta i mars typ.. vi kommer bli en liten familj här hemma.. bönner xD men ja gillert !

nu ska ja dricka kaffe!
Hade*


Första bloggen på nya året...

... och starten 2011 kan slänga sej i väggen!
hade en jättebra nyårsafton, men strax efter tolvslaget började helvetet. Tänker inte gå in på detaljer..
..men en mkt god vän till många av arvika/charlottensbergs ungdomar valde att  ta snabbaste vägen till himlen! :(
Detta resulterades i många tårar och mkt känslor, såklart.

Måndag morgon får jag besked om att min älskade morfar lämnat jorden! Min morfar va inte som alla andra morföräldrar, han va "supermorfarn!" Han var alltid glad och skrattade hela tiden.. en sån människa som man trodde alltid skulle stanna hos oss. han sa alltid "jag kommer leva måååånga år till".. senast han sa så va på julafton. "men när ja inte finns här längre, ska ni inte gråta".
Lättare sagt än gjort.. på julafton trodde vi inte att det skulle gå så här, det har fått mej att inse hur fort saker kan hända!
Jag har haft en alldeles underbar uppväxt med min morfar vid min sida.. kommer ihåg när han skulle lära mej att gunga.. och när jag gick på låg/mellan- och högstadiet då han alltid en speciel dag i veckan stod nere vid vägen och väntade på mej. då var det dags för kocki å käka korv med mos innan vi skulle till stallet för min ridlektion!
Eller när vi gick ut i skogen och plocka smultron varje sommar.. det är helt otroligt vilka minnen han har gett mej, å så mycket som jag lärt mej av honom. Våran morfar har alltid funnits för oss barnbarn, han har aldrig tvekat att ställa upp.. han har alltid gjort allt för att vi ska må bra!

Chocken har inte släppt för min del än, så ja går bara och väntar.
Mina tankar går mest till min mormor, som nu efter så många år står helt ensam :(
Jag är i funderingar på hur jag nu ska göra med norge för jag vill finnas till för alla här hemma, framför allt mormor!

En jävla pisstart på året är va de är ! Önskar jag kunde skruva tillbaka tiden och kunna ändra på vissa saker!

Älskar dej morfar, min jordgubbe, min ängel!
Jag vet att du vakar över oss. Hälsa min Norea, ta hand om varandra :)
<3<3<3
<3


RSS 2.0