Måndag 22.11.10

go kväll.

vet att ja ä askass på att blogga men ni får stå ut me de lilla ja ger :P
har egentligen inte så mkt att säga angående heljen..
gick upp kl 4 imörse å åkte te oslo för att jobba ett par dagar i vanlig ordning, hade turdag med barnen idag, så ja å caroline bestämde oss för att gå ett varv där vi har joggat ett par ggr.. men de va så längesen vi gjorde de sist så vi hade glömt bort att de va äckligt långt :P så de blev trikk på vägen tillbara till barnehagen :)
efter jobb tog ja en promenad med hundarna, då mötte ja en tjej som va ute med sin hund, vi prata lite å lät hundarna hälsa å så, åsså berättar hon att de va en kille som bleve skjuten där igårkväll, där går ja alltid med hundarna, men nu vetta fan om ja kommer våga dä :S usch..
resten av kvällen har ja bara slappat, pratat lite med jessica som kanske är i hästköp så har rådat lite med henne :)

NU ska jag ringa till min underbara pojkvän å säga go natt innan ja ska sova :)
längtar så mkt te heljen då blire gbg, liseberg å ullared med daniel, världens bästa kusin å världens bästa christer :) wiiie!!

puss

//LM<3

Måndag 15.11.10

tjenixen.

Heljen har varit bra men ändå rätt lugn. kom hem te arvika fredakväll, då gick ja te jennifer åsså titta vi på idol, sen blev de till rajjens å ta en öl, men vi insåg att de va så billigt så de blev ett par te :) bara ja å hon, å massa prat, supertrevligt :) sen gick vi hem te henne igen åsså hämta daniel mej där kl 2 tror ja.. då blev de hem å sova.

lördag: va på dåligt humör precis hela dan, men vet inte riktigt varför:S så ja skippar å berätta om den. på kvällen blev de mys me film å chips hos mamma å pappa.

Söndag: så fort jag vakna fick mamma köra mej te mormor å morfar, längesen ja träffa dom :) sen åkte ja ut te prästängen för att äntligen få se daniels nya häst som han nyss köpt, å ja måste säga att ja blev väldigt avis! jättefin häst verkligen ! träffa även kicki å melina vilket inte va igår så de va superkul.. så himla tråkigt att ja inte träffar alla längre för när ja väl ä hemma i sverige så är ja i helt fel komun för de mesta :/ får försöka ändra på detta.. efter ett par timmar i stallet, med prat, kaffe å en liten skrittur med min förbannat onda rygg så blev de hem te mattias en sväng å kolla läget. satt å skvallra lite å hade jätte trevligt :) sen ringde chefen, en av dom, alltså min morfar, kl 5 skulle maten va klar, då bjöd dom på riktig svensk husmanskost! gissa vad?;P
daniel slutade jobba kl sex så då kom han upp å va lite social å fick även han lite mat i magen.
resten av kvällen va slapp.. för att....

idag va ja uppe kl 03:30 för att åka te oslo.. trodde dagen skulle bli en marddröm men de gick att hyfsat ändå :)
ligger i sänga nu å klockan är snart 20:00.. john blund kommer tidigt idag.

ja just de.. ja å daniel åker äntligen till göteborg nu om två veckor, då ska vi på liseberg å mysa oss, 2 nätter på hotell, å på söndan blire Ullared :D jippi! ska bli skönt å komma bort, bara ja å mitt hjärta :) <3

näääeee.. natti!

//LM<3

Torsdag 11.11.10

hej, nu va de ett tag sen...

.. Men har varit sjuk åsså har ja inte haft tillgång till internet, vilket faktiskt har varit riktigt skönt :) inte att va sjuk då men.. dä ä ju ngt av de jobbigaste som finns:/
har egentligen inte så mkt att berätta. har jobbat idag å sen bara tagit de lugnt, nu ska ja försöka fixa så ja kommer hem imorn, då blire en tur te rajjens å ta en öl med mattias :) ska bli kul, vi hinner ju aldrig umgås längre, mkt tråkigt!

hade fint.

//LM<3

Torsdag 04.11.10

hej

Har varit riktigt trött på jobbet idag, seg å sliten :/ men ja klara mej att igenom den här dan å utan större problem. ikväll är jag barnvakt å lilla Leia. Vi har lekt massor, ätit frukt, varit ute på promenad, mobbat cindy m.m. jättekul:) å nu ligget söta å sover så sött..
ska passa på att hoppa i duschen snabbt, sen ska ja lägga mej raklång på soffan:) har lite tvätt att hänga å .. fan.
har tagit heljen frå barnehagen nu iaf, för imorn ska ja å caroline på kurs 3 timmar, åsså blire 3 timmar på lörda å. så va ska man göra imorn då när man är ledig nästan hela dagen?? ska iaf te banken å se till att dårarna fixar min nettbank!!

jaja natti på er.

//LM<3

Onsdag 03.11.10

snart natta...

men först ett snabbt inlägg.
Dagen har stått i jobb å efter de i vanlig ordning att möta jessica å leia me hundarna för en promenad och massa skvaller om dagen å andra händelser:P sen hem å piffa upp sej lite inför midda på stan me caroline, Hanna, linda, sabina å maria.
nu ligger ja i sängen å ska ringa ett snabbt samtal te världens bästa..

Imorn äre jobb som gäller, sen ska ja passa leia under kvällen, för jessica åker te england å johan ska iväg me jobbet :)
natti natt.

//LM<3

Tisdag 02.11.2010

go kväll i mörkret..

har försökt att inte tänka så mkt problem idag utan mest försökt koncentrerat mej på jobbet, har gått ganska bra. men så fort man blir ensam sätter hjärnan igång igen :/ vill hem till daniel.. blir en lång vecka eftersom ja ska på kurs te heljen här i oslo..

Är så himla lyckligt lottad som har daniel! han förstår mej och han hindrar mej inte från att göra va jag vill, snarare tvärtom, han stöttar mej när ja säger att jag har framtidsplaner m.m, det är det jag älskar med daniel. känner en och annan som tyvärr inte har de så bra med sin andra halva.. det vet ja eftersom vissa sagt till mej att jag är lyckligt lottad som har daniel. och ja kan bara ta åt mej:) jag och daniel har liknande intressen, vi har alltid kul ihop och försöker hitta på saker så mkt som möjligt, ja är rätt så säker på att vi matchar :P
längtar så mkt tills vi ska till liseberg på julmarknad :) men ja funderar på om ja ska försöka få med han på sthlm horseshow ist :P hihi..

aja.. hade bäst!

//LM<3


Måndag 01.11.10

who am I??

ja jag vet faktiskt inte. efter ridpasset på tezz hos cassie i lördas har ja insett en del saker. jag red på plan och ja lovar.. JAG SUGER! det ENDA jag faktiskt är bra på har försvunnit! ja är helkass.. både praktiskt och teoretiskt !
det ENDA jag är bra på och brinner för har försvunnit helt å hållet, ja kände mej verkligen som en nybörjare.
Efter det känner jag bara tvivel, stress och ja känner mej totalt värdelös!!! förutom en otrolig smärta av träningsvärk i hela kroppen så är nog smärtan störst i hjärtat. varför har det blivit såhär ?
man läser om hur bra de går för alla med deras hästar å att dom är ute på härliga turer m.m och ja tänker bara: varför är inte de där jag? :/
nej.. i stället bor ja i norge och håller på med ngt som VERKLIGEN suger på!
men det är så mkt mer tankar.. vart vill ja bo ? vill jag flytta hem? eller vill jag bara flytta ngn annanstans? vad vill jag göra ? vill jag jobba? vad vill jag jobba med ? vill jag plugga? vad ska jag plugga? vem är jag ? många frågor som ja måste hitta svar på.. men en sak vet ja, att jag måste finna tillbaka till ridningen och hästarna.

lägger mej och funderar lite ..

RSS 2.0