blääää

skitväder... vakna med klarblå himmel över sängen imorse, men fram mot kvällen blev de spöregn, men som tur va så hann ja å min ridgrupp precis in i stallet från ridbanan innan regnet öste ner.
har jobbat hela heljen..

i fredags va jag, hanna, caroline å jenny å grilla å drack lite öl i frognerparken, sen fortsatte ja å hanna mot stan :) lörda kväll blev de russefest hos lotte å bee :) super kul å massa folk! å som sagt, jobbat hela heljen å de har i princip bara varit kaos pga peronalbrist...

ska lägga mej å sova nu. trodde sabina skulle komma idag men ikke !!! :(
jobb imörn igen...

ja saknar ngt men kan inte riktigt komma på vad det är ?:S



Ja å söta lotte :)

 



ja å hanna efter ett par shottar i baren hos lotte å bee :)

//LM<3


nu va det ett tag sen igen !!

... så ja tror det är dags att blogga lite.

Idag är jag ledig, har städat lite på rummet å så också har ja precis fått i mej lite frukost å nyss startat en maskin me tvätt :)
Ja kanske ska berätta lite om vad som hänt senaste veckan..

förra fredagen: gjorde lite ärenden på stan å åkte upp till jobbet en tur, på kvällen åkte ja hem till arvika å blev hämtad av mattias på station, eftersom ja skulle bo hos honom under heljen. det blev en lugn kväll så vi åkte upp till hans pappa peter å käka godis å såg på talang å hockey :)

lördag: det skulle vara en bilutställning på parken så ja å tias gick upp tidigt för att tvätta hans fina bil så han kunde ställa ut den senare på dagen, men vädret sög ju balle så de blev inget. vi tog en shoppingrunda på stan ist:) å tias köpte asfina byxor som han vart skitsnygg i !! sen blev de hem å se en film i regnvädret.
klockan drev mot kvällen så jag drog till jennifer :) åsså kom anna på besök,
. satt å stre lite innan ja å jennifer började göra oss i ordning för en utekväll.
hon, jag, kamal å martin satt hemma hos jennifer ute i solen å värmen hela kvällen innan vi gick vidare till tiki för att dansa loss, vilket vi verkligen gjorde ja hade så ont i fötter å ben när ja mötte upp tias för att vandra hem.

söndag: som alla andra söndagar lite seg på morgonen.. men vi kom upp i tiden iaf å gick för att käka pizza :)
på eftermiddagen drog ja julia å kristin till eda å kolla in hoppträningen för sandra där cassi daniel m.fl var med såklart :) sen åkte jag med daniel till stallet å hjälptehan lite innan ja åkte till jennifer å stre lite om gårdagskvällen.
på kvällen blev det mat med tias, potatisgratäng å kotlett, mumma!! en film å sen sova...

Måndag: gjorde ärenden på stan i arvika innan ja åkte hem te ottebol med mamma.. blev en lugn kväll å dag.

Tisdag: gick upp tidigt för att åka till karlstad med pappa till ögonläkaren, och jaa.. det blir glasögon:P dumma ögon som inte kan sammarbeta!! på hemvägen tog vi en tur in på skopunkten men vi hittainget intressant så vi gick till restaurangen å åt mat ist:) å på hemvägen stanna vi vid ett jättemysig fik å tog en kaffe me glass :)
när ja vi kom till stan igen gick ja av hos jennifer för hon skulle med mej på stan för att se ut ett par snygga bågar.. ja hitta två par som ja faktiskt passa i.. men ja fick låna med dom så vi kunde gå till mammas jobb å visa upp, å de va ganska självklart vilka ja skulle ha :) så de blev ett par svindyra av märket björn borg.

Annapanna kom å mötte upp mej så hon följde mej till tåget.. åsså kom tias en tur:) så vi prata lite tills tåget kom för att åka hem till oslo. väl på tåget fick ja lite ångest.. de va så mkt som ja hade velat hinna med under heljen som ja inte gjorde.. men men. bina mötte upp mej på oslo s så gick vi å handla.

Onsdag: började jobba kl 7 för att öppna placet.. de första ja tittar efter är min lilla stighelmer men läser senare i boken att min älskling blivit avlivad på lördagen:( blev lite ledsen för att jag inte va där då...
annars va arbetsdagen bra. sluta kl 3, åkte hem å bytte om, stack sen te hanna å invänta sabina för en jogging runda som blev på närmare 1 ½ timme, härligt :)

Torsdag: jobb jobb å åter jobb, sega dag! blev en lugn kväll med grillning på balkongen hemme med björn å sabina.

Idag fredag: är ledig då som sagt.. har städat rummet å laddat en tvätmaskin. kanske ska upp en tur å rida tänkte ja.. å försöka få tag på hanna. mer vet ja inte ...

shit vilket inlägg de blev!!

jobbar hela heljen men de blir nog ut på lördag iaf då jobbar ja te 4, å då kommer min pappa på besök:)

hade fint!

VILL TILL ALANYA NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!




långhelj

.. jepp, äre ledig fred-sön, åsså blev ja tvunbgen att ta ledigt månda å tisda nästa vecka eftersom ja ska te ögonläkaren:/ men men..

har inte hänt så mkt under veckan, på onsdan va ja sabina å patrik ute å tog en öl, på torsdan så va ja på myskväll me lotte, bee å heidi:) åsså har ja såklart jobbat ...

älskade stighelmer är jättesjuk å äntligen så kom veterinären igår ! dignosen ser inte bra ut men han blev behandlad iaf, lille är värd en chans.. ja hoppas bara att han fortfarande lever när ja kommer tillbaka på onsda annars blir ja riktigt ledsen:( ja jag vet ja är känslig.. hehe.

ska snart dra mot tåget, te arvika.. ska bo hos världens bästa mattias i två dagar :)

men men .. hade fint!


strålande sol

... hela dagen, man ska inte klaga!

Började jobba 9:00 imorse. va en ganska hygglig dag på jobb ändå idag faktiskt.
Ibland orkar man att hålla sej från vissa saker xD hehe.. slutade kl 18.
har lagat mat å gjort matlåda tills imörn då jobbar ja 7-15, gött å slute tidigt.
Just nu håller ja på å tvättar en maskin i väntan på att sabina ska komma hem, åsså får hon patrik på beök i veckan så de blir att skjuva isär sängen lite tror ja xD haha! men patrik har iaf med svenska ostbågar åt mej! ska bli så gööööööttt !!! bara han inte glömt dom:/ hehe.

mja mja..

tycker synd om er som bara klagar över era liv hela jävla tiden, va fan gör ngt me dom då ist!
mesar!! :) va bara tvungen... hihi.

puss hade !




saknar min bästaste vän som av ngn anledning alltid finns å ställer upp för mej !
å se va snygg han är åxå !! xD heeeeelt syyyykt !!! <3 inte konstigt tjejerna är efter honom hela tiden! :P


här va vi på shoppingtur i karlsta tror ja :)



å här va vi allmänt dretfulle på midsommar :)



å självklart va baby me å uppvakta min student :D

ja är så glad att ja har dej tias, du är bara så bäst! Du & jag genom eld å vatten det slutar ja ALDRIG att tvivla på!
Min stjärna är du! Lav yah<3

jag är glad för att en av min allra bästa vänner är en kille, dom är så lättvindiga, även fast ja å tias har lite delade meningar om vissa saker ibland, så vet ja att ja kan prata med honom å vända mej mot han om ja behöver honom, de har han bevisat 1000000000000 gånger!!
han gillar dock inte att ja nämner honom i bloggen xD haha. men ja måste ju få tala om hur mkt han betyder för mej! alla har vi motgångar men tillsammans är man stark!!

puss igen :)

//LM<3



hujedameiiijj!!

Det är nu nästan en vecka sen ja skrev sist.. så äre när man har fullt upp, livet leker mer än någonsin.
Får skriva lite fort om va som skett under veckan då.. har jobbat, MASSOR! sabina har flyttat in hos mej, mkt trevligt :) har umgåtts me linda å hanna, vi va på tusenfryd å åkte gratis karuseller i torsdas de va riktigt kul !! :D i fredas blev de oplanderad utgång, men de va ganska lugnt å ja va hemma i tiden redan kl ett tror ja.. på lördan börja jag jobba kl 11. Å på kvällen bleb de ännu en oplanerad utgång me kollegorna, blev hemmafest hos lotte å bee med trevligt folk:)

ÅÅÅÅÅH ja kan inte sluta ser heidis min å blick framför mej !! xD har skrattat åt de hela dagen.. sorry ja kan inte berätta varför hon såg så vettskrämd ut :P
men men... så vi slagga allihop hemma hos dom, å 5 i åtta ringde klockan å ja behövde bara gå ett par meter så va ja på jobb.. å de gick riktigt bra faktiskt.. ganska pigg ändå:)
Maten stod serverad kl 11 hos lotte å bee, lite lätt lyx :D

men nu ä ja astrött asså.. jobb hela veckan igen.

Tycker bara att om ngn har något att klaga över så kom direkt till mej ist å lasta mej me skitprat ist för å blogga om de, okej??:)



ja å linda har käkat fisksoppa :)

 



HÄÄÄÄRLIGT !! :D

//LM<3


......



:(



RSS 2.0