Måndag 25.10.10

strålande dag ...

.... i strålande sol:) det har varit en bra arbetsdag med caroline som nu är frisk:) vi gick på tur upp till ekeberg.. skönt att vara ute !!
efter jobbet blev de en långpromenad med shemila å cindy:)
nu har jag varit å handlat lite å intagit soffan å smider planer inför heljen med linda tengberg :) <3
ja längtar sååå mkt, å de kommer bli sååå bra :)

har inte så mkt mer att skriva idag faktiskt.
blir sängen tidigt ikväll, va uppe kl 6 imörse å va ute å gick nästan en timme me hundarna innan jobbet, faaan va duktig jag är alltså !! :D

//LM<3


Söndag 24.10.10

söndagar ...

Bra onödiga dagar men samtiidigt en härlig dag för att kunna ta igen sej.
Heljen med daniel i oslo har varit helt underbar! Jag har sånn tur som har honom.. lördagen va klart bäst. Jag gick upp tidigt å tog en promenad med hundarna innan jag väckte daniel.. då gick vi ner till stan och kika lite, sen åt vid supergod mat med dessär på restaurang egon:) satt där i säkert 2 timmar.. en riktig dejt, och den va perfekt :) efter maten tog vi en promenad i solen mot operahuset, så vi gick upp på taket och kolla ut över havet, njuuuut!!! så skönt! efter ett par timmar ute på stan å så, så blir mans liten så vi gick hem, promenad med hundarna, å sen slappa lite på soffan innan de blev 3D bio på kvällen. vi såg "resident eivel" (stavning?:S). den va rätt bra, hoppa över till daniel stol flere gånger:P läskig! de blev en sen kväll för när vi kom hem skulle dom fyrbenta rastas igen, sen såg vi lite på tv innan de blev sängen.

idag har de varit rätt lugnt.. promenad såklart. sen låg vi på soffan i flera timmar :) kändes ungefär som en "vanlig" söndag, fast nyktert å ingen bakfylla :P när de va dags för oss att gå mot tåget då älsklingen skulle hem va de inge roligt längre.. blir deppig med en gång.. å tanken av att man nu måste vänta en vecka till stinker ! men men.. hoppas de går fort.
jag tröstade mej med en riktigt härlig långpromenad å massa lek me cindy å shemila.. å nu sitter ja i soffan med den stora godisskålen och tittar på världscupen i hästhoppning.
hoppas jessica å leia kommer hem snart, så inte ja behöver känna mej så ensam:(

tro de eller ej, sakta men säkert börjar jag tröttna mer å mer på att va här, i oslo. en stor anledning är att jag vill vara med daniel å alla vänner där hemma som man inte träffar så mkt längre. men de kommer inte på fråga, tänker inte flytta hem å vara arbetslös. så de är bara att bita ihop ett par månader till. ufff...

tack älskling för en underbar helj! och tack för att du är min, älskar dej!! <3

<3 på restaurangen, mätt å go :)

 



på operataket <3



kärlek<3




en snygging vid operan :P <3


//LM<3


Fredag 22.10.10

tjo hejj!!

Har mått riktigt gott på jobbet idag, vi tog en tur me barna upp te butiken å köpte massa saker så vi kunde baka pizza :) å till efterrätt blev de fruktsallad med vaniljvisp från sverige.. MUMMA!!! :D
efter jobbet mötte daniel mej vi trikken så vi gick hem å ut en tur med hundarna.
Vi hade egentligen lite planer idag, men ja är sååå sliten så de blev mys med den stoooooraa godisskålen å baby ist :P tihiiithihihih.
Kvällspromenaden är avklarad, så det är soffa å tv som gäller innan sängen å john blund ropar.

imorn blire andra äventyr :)




Torsdag 21.10.10

Hemska natt!!!

Jaa.. natten va minst sagt plågsam! :(
vet inte varför ja drömmer så mkt om att min fina skatt fortfarande är i livet?! :/ Oftast är det fina drömmar, ja, eftersom drömmarna handlar om en LEVANDE Norea! men inatt var det ngt heeelt annat.
Så ja tänkte berätta om den.. å jag ber er, försök fårstå kärleken till den här hästen, för den är oslagbar!

- Jag var nere vid sjön med några vänner för att bada då "någon" kommer springandes mot mig och skriker: LIIIISAAA !! NOREA LEVER !

mitt i drömmen vaknade jag till. eftersom jag drömmer väldigt ofta om Norea (tycker bara det är smärtsamt) så kände jag bara för att ignorera drömmen och försöka somna om, jag lyckades.
men drömmen började om på nytt.

-Personen som hade ropat att Norea levde tog mej i handen för att visa mej, h*n tog mej till en stor skog, i närheten av ett ställe där ja hade Norpan ett tag i det verkliga livet. Skogen var så där ovanligt vacker, och jag såg en häst, men det var inte Norea. varför skulle jag plågas genom detta?
Jag sa: jag orkar inte med detta, det gör för ont.
H*n sa: ropa på henne.
Jag kände i drömmen att de verkade helt meningslös, varför skulle ja ropa på min avlidne häst?
Men jag ropade: NOOOORPAN!!

Det var tyst.. men så hör jag ljud från skogen, som om kvistar gick av av hårda tramp, sen hör jag ett högt, hackigt, vackert gnägg! och ut ur den djupa skogen kommer Norea galopperande mot mej. Jag springer och möter henne och kastar mej runt halsen på henne fylld av tårar, det kändes som om en stor sten föll bort och gjorde mitt hjärta fritt igen! Jag sa att jag aldrig mer skulle släppa taget om henne, mitt bästa, mitt allt, mitt liv!
Sen tog jag en titt på henne, för att verkligen säkra att det verkligen var min sessa, och det var det, men jag gillade inte det jag såg.

Min Norea blev tvungen att avlidas pga sjukdom, stora bölder, sår, svullnader i ben så stora att hon inte kunde gå, hon åt ingen mat och magrade så mkt, Norpan som ÄLSKADE mat. veterinären klargjorde att det va hennes eget imunförsvar som hade "attackerat" huden på henne.

Hon såg precis likadan ut nu, i drömmen, som hon gjorde vid sin sjukdom innan hon avled, fast mindre och ännu magrare. Jag förstod inte varför hon hade "uppstått" från de döda, när hon är så sjuk. Jag bestämde mig för att inte tänka mer på det, utan i stället göra allt för att rädda henne (mer än vad ja kunde i de verkliga).


jag vet tyvärr inte hur det gick, för då ringde min dumma väckarklocka!! :/

Kärleken till den här hästen är obeskrivlig, den är så stark!
jag vet att jag inte kommer få tillbaka min prinsessa, jag önskar bara att jag kunde sluta drömma sånt här om henne, att hon är i livet. det är så plågsamt att vakna av gråten! kan jag inte få drömma att hon är frisk, vacker,, pigg och lycklig i sin hästhimmel ist!!

Det är som sagt inte första gången jag drömmer saker om att Norea lever.. men det är första gången jag drömmer att hon uppstått och fortfarande är lika sjuk :( det är en marddröm, de sista ja ville drömma! Det ger mej ingen ro i kropp och själ. ja, jag tror på ett liv efter döden, och jag vet att Norea finns där ute någonstans, jag hoppas bara hon har det bra, och är frisk! Men detta gav mej falska förhoppningar om den saken.

Men jag slutar inte hoppas, och jag kommer aldrig glömma världens finaste häst, NOREA! <3
Nu är det 2 år sen hon gick bort, tiden har gått så fort, och jag saknar henne så himla mkt, glömmer aldrig den dagen, värsta dagen i mitt liv :(
Min kärlek vilar med gumman, älskar dej <3




Målande  (försökte iaf:P) en bild av norea på jobbet idag eftersom att nästan all tänkande har gått till henne.



Jag hoppas hon har det såhär nu, rund å go, och massa gräs, då är hon lyckligast, matvraket :P <3



Kärlek<3



<3

//LM<3



Onsdag 20.10.10

Go kväll alla trötta..

.. men ingen är tröttare än mej iaf :S fattar inte ja sover minnst 9 timmar varje natt men är lika förbannat lika trött :/ jaja..
idag har jag jobbat, å firat FN dagen:) efter jobb gick ja å mötte jessica å leia me hundarna så vi tog en promenix :) sen har ja bara suttit inne resten av kvällen å bakat kladdkaka:P mumma !! Jag har en hemsk sjukdom, så ja måste ha så mkt socker som möjligt, så ofta som möjligt.. så ja bad göbben å köpa med massa lösgodis med massa socker i imorn :P jammmie, jammiee!! :D

nej orkar inte skriva mer idag.

//LM<3


Tisdag 19.10.10

Hej alla glada!!

idag har Lisa varit riktigt trött :S men de e bara att gilla läget..
På jobbet idag har vi haft besök av barnas föräldrar, då åt vi god grönsakssoppa som vi gjorde tillsammans med barnen, varm kakao, äppelkaka å MASSA vaniljvisp!! mumma !! :D
Efter jobbet gick ja hem å ut med hundarna, åsså har jessica bjut på lasange :)
Nu på kvällskvisten har vi varit ute på en riktigt härlig långpromenad me cindy å shemila.. Å cindy har lekt å busat massor så nu ligger hon å snarkar i sängen :P haha.

Imorn äre mer jobb som gäller, då ska FN dagen firas me barnen. Åsså äre onsda å de betyder att de snart e torsda, å de betyder att daniel snart är här :) wiiie, vi ska hitta på massa kul!! bara ja å babe:P mysiiiiigt !

Mina planer ska bli riktigt kul att utföra, kan knappt bärga mej :) spännande !!
nu ropar nog sängen snart..
natti natt

//LM<
3



jag & jessica i vintras ute på snöig ridtur :)



Leia gillar också att rida, här på cassidy :)


Måndag 18.10.10

Tjolahopp!!

Back in oslo town.. har nästan precis anlänt hos sambon jessica, Leia å the dogs :) men ligger i sängen nu för att ladda inför en dags me jobb imorn.
men först lite skvaller om heljen..

har egentligen inte hänt så mkt, har ridit ett pass på gammeln Javall, dom bevisade att trors sin höga ålder har livsglädjen kvar :) så de va kul! synd bara att ja får så problem med ryggen så fort ja anstränger mej.. men de är ändring på nu snart.. för lisa ska börja planera hästköp!!! :) wiiie!
annars så har ja umgåtts me daniel då såklart.. å på lördan va ja ute på tiki med jennifer å anna, hade superkul å dansade såklart nästan hela kvällen :)
som sagt, för övrigt har de varit en ganska lugn helj.. på sönda kvällen hade ja å daniel mys me jättegod mat som vi lagade :)

Nu är ja då tillbaka i oslo å ser framemot lite jobb i veckan. daniel kommer på besök te heljen.. då ska vi hitta på massa kul, ja å min älskling ;)
nu ropar john blund. natti natt

//LM<3

Onsdag 13.10.10

Go kväll!!

Ligger i sängen redo för att sova snart.. men först ett kort inlägg.

har varit på jobb idag som vanligt, efter de skulle ja hem å hämta hundarna å tänkte gå å möta jessica å leia, men ja gick te töyen t-bane station i ställe för ensjö :P haha.. så de blev att dom fick möta mej ist:) sen har ja grejjar massa på rummer, med sortering av kläder papper m.m.
Imorn ska ja på jobb igen sen åker ja hem på kvällen.. ska bli skönt å komma hem lite :)
å ja saknar min daniel så himla mkt nu.. känns verkligen som en hel evighet sen ja träffa honom :P <3

jaja.. natta på er.

//LM<3



koser mej i pausen på jobb :)

Tisdag 12.10.10




GAAASCH! Va komplicerat allt ska va.. vill bara dra ngt gammalt över mej å försvinna :S
men de går ju inte för ngn måste ju uppdatera min blogg me jämna mellanrum xD
å jag vet iaf några som skulle bli lessna om ja försvann:)

idag har jag jobbat, trött å slliten, efter jobb, promenad, sen massa krångel, å nu senast, långpromenad me hundarna, Jessica å en sovande leia :) nu ligger ja i sängen å slappar.. blir en tidig kväll tror ja för att fly undan skiten lite.
snart torsda, då ska ja hem. men får ändå inte träffa min daniel eftersom han är på älgjakt :/ men ist får ja åka hem till min mamma å pappa :)

natti

//LM<3


Måndag 11.10.10

Hej på er !

konserten i lördas va bra, men inte alls som ja hade tänkt mej. Så efter mina två favoritlåtar bestämde ja mej för att gå hem ist, då va kl halv 2, men ja mötte jonas ahl så vi drog ut på gabler å dansa häcken av oss :)
Söndan tillbringades alltså i soffan.. å ja å leia bakade kladdkaka på kvällen :)

idag gick ja upp tidigt för att gå ut med hundarna innan jobb som börjades halv 9.. på förmiddagen va vi på tur till statsbiblioteket me barnen, de va kosligt :) efter jobb blev de hem å hämta hundarna för en långpromenad i de härliga vädret, annars har de inte hänt så mkt mer. ligger i sängen nu å pratar me min älskling:) ska åka hem på torsda, blev ledig på freda :) gott

jaja.. natti!!

Lördag 09.10.10

Tjohejjsan!!

Blev ingen blogg igår, så ja uppdaterar fredagens händelser idag ist :)
Efter jobbet igår blev de hem en snabbis innan ja drog ner te busscentralen å mötte Elin & Nils :) då gick vi å köpt godis åsså drog vi hem å gotta oss.. Jessica johan å leia va med också, å alla 3 hundrana, myspys.
Elin sov hos mej i natt så nils å cindy har lekt hela natten i princip :S

Gick upp redan kl 9 imörse, trots ledigheten.. så vi tog en morgonpromenad innan frukost.
Å nu har ja precis kommit hem igen efter att ha följt elin till bussen, åsså åkte ja å cindy lite t-bana å så:)

jag lider av en heöt otrolig mensverk som varat i snart 4 veckor :S så jag har bestämt mej för att ligga i sängen nu å vila upp mej inför kvällens david guetta konsert på spektrum :) åååå va kul!! men va fan ska man ha på sej ? de får bli ett senare problem.

ha en fin lördakväll gott folk:)

//LM<3


torsdag 07.10.10

TJO BANG SJOKOLADEMAN!!!

Har varit en helt ok dag.. vakna imörse av att Daniel ringde å väckte mej halv sju, alltså en heeeeeeel timme för tidigt !! GRRR! Dock en underbar röst att vakna till :) gick upp å gjorde mej i ordning lite mer än vanligt (försökte iaf) för jobb. Efter jobb blev de hem å slappa en stund innan ja tog me mej cindy på en promenad ner te linda å co. för att hämta dom absolut sista sakerna.. skönt ! sen gick vi å mötte jessica, johan, leia å den andra hunden så släppte vi lös dom lite. nu på kvällen har vi pysslat lite me mitt rum, skruvat loss ett skåp, sätt fast dörren å lite så. Nu ligger ja i sängen högt uppe i taket, å ja sover såååå jävla skönt här :D

Imorn äre jobb igen som gäller, sen äre HEEEEEELG!!! Å de betyder att de snart e lördag, å de i sin tur betyder att de snart är DAVID GUETTA!!!! WHATAAAAAA!!!! :D Ska bli sjukt kul! ja längtar som fan:)

Lika mkt längtar ja efter daniel, vilken evighet de ska va. men distansförållande e de bästa, även fast de känns tungt i vissa tider :/ men ja älskar daniel mest ändåååå !!! tihii :)
nej nu blire natta...

TJO BANG SJOKOLADEMAN
SÄNGA FULL AV LOPPER
VI AKN IKKE FANGE DEM
SLIK SOM DI HOPPER !

haha skön den :P

//LM<3



Ja å baby studenten 09<3

tisdag 05.10.10

hej allesammen :)
Nu har ja flyttat då å bleve sambo med jessica holm:) har ett alldeles eget rum å de känns såååååå skönt!! :D
har lite grejjer kvar att hämta, de sista får bli imorn.
annars så har a jobbat idag, efter jobb blev de en promenad me hundarna, sen åkte ja å jessica å köpt ett element så de blir lit värme nu när vintern smyger sej på :P

Åhh ja har sånn ångest för att ja inte får träffa daniel på aslänge! :S hur ska detta gå? men han är helt klart värd att vänta på, världens bästa:) men så säger ju alla om sina iofs.

Längtar som faaan tills på lörda åxå, då äre några ur "team lisadrita", spektrum å David guetta konsert som gäller! ska bli sjuk kul!! :D WHAAAATTTAAAAAAA!!!!!!

JAJA.. SEE YAH!

//LM<3

TEAM LISADRITA ALANYA 2010 !!


RSS 2.0